GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Se WTC Ballerups samarbejdspartnere

Se WTC Ballerups samarbejdspartnere

Copenhagen Capacity

Copenhagen Capacity er en organisation, der arbejder med at fremme virksomheders investeringer i Hovedstadsregionen. Copenhagen Capacity markedsfører Hovedstadsregionen internationalt og rådgiver internationale virksomheder, der planlægger at etablere sig eller udbygge sine aktiviteter i regionen.

www.copcap.com

Ballerup kommune

Ballerup Kommune har en meget aktiv erhvervspolitik og har i årtier tiltrukket store danske og internationale virksomheder til kommunen. Ballerup Kommune huser et af Danmarks største erhvervsområder, hvor især virksomheder inden for IT, bank- og forsikringsbranchen samt medicinalindustrien har fundet sig godt til rette.

www.ballerup.dk

Dansk Erhverv

Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for fremtidens erhverv. Dansk Erhverv repræsenterer 17.000 virksomheder og 100 brancheorganisationer inden for handel, rådgivning og videnservice, oplevelse og velfærd og transport.

www.danskerhverv.dk/

World Trade Center Malmö-Lund-Helsingborg

World Trade Center erbjuder ett helhetskoncept som gör det lätt att växa, både som företag och människa. Varje dag utvecklar mängder av målinriktade människor sina affärer och företag på World Trade Center. Skälet till det är vår unika mix av flexibla kontorslösningar, smarta servicekoncept och affärsdrivande nätverk, både lokalt, nationellt och internationellt.

www.wtcmalmolundhelsingborg.se/

Hotel Lautruppark

På Hotel Lautruppark kombinerer vi lokalnærvær med en rolig nats søvn og et ophold med højt til loftet - til business, fest eller på weekend.

www.lautruppark.dk/

World Trade Center Göteborg

Tanken med verksamheten på World Trade Center Göteborg är att erbjuda ditt företag passande kontorslokaler och mötesrum. Mycket centralt läge, bra grannar med stort nätverk och en besöksadress som ger intryck är bara några bra skäl att flytta in hos oss. Vi har 25 års erfarenhet av kontorslösningar och företagsservice. Lätt att gilla läget!

http://www.wtcgoteborg.se/

Top Danmark

Topdanmark er Danmarks næststørste forsikringsselskab, og vi er glade for at favne en bred og mangfoldig kundeskare, der rummer over en million privatkunder, hvert andet danske landbrug og hver sjette virksomhed i Danmark.

www.topdanmark.com/

Autostreit

Autostreit – En del del af Bosch Car Service. Som autoværksted i Bosch Car Service arbejder vi med viden fra Bosch – verdens største producent af bildele og -systemer til bilindustrien. Dermed kan vi tilbyde en bred vifte af vedligeholdelse, kontrol, mekaniske bilreparationer og diagnosticering af elektronik til både benzin- og dieselbiler.

www.autostreit.dk

CarmaWash

CarmaWash udfører bilvask og løfter sløret for en ny og anderledes måde at vaske og rengøre biler på. Alle services, CarmaWash laver på din bil og eventuelle bemærkninger, bliver noteret og kunden får en slutrapport efter afsluttet service. CarmaWash vil gøre en forskel for vores kunder ved at give dem en unik oplevelse, de altid vil huske.

www.carmawash.dk

Washa

Rent vaske- og rensetøj - lige til døren. Det har aldrig været nemmere.

dk.washa.com

KINTO Share

KINTO Share er delebiler til dig, der har behov for en bil ind i mellem, men ikke behov for at eje den. Med KINTO Share kan du vælge den delebil, som dækker dagens behov. Når bilen skal returneres, slipper du for at kæmpe om p-pladserne da alle KINTO Share delebiler har faste p-pladser.

www.kinto-mobility.dk/kinto-share

Dantaxi

Dantaxi holder til i Bagsværd, hvor det nye taxa-hovedkvarter er Danmarks største af slagsen. Herfra betjenes godt halvdelen af Danmarks 4000 taxa'er.

www.dantaxi.dk

Lomax

Lomax er totalforsynende til erhvervslivet inden for kontorartikler, elektronik, kontormøbler, lagerudstyr, husholdning og forfriskninger. Over 50.000 erhvervskunder handler hos os hvert år, og vi ekspederer over 350.000 ordrer årligt.

www.lomax.dk

World Trade Center Stockholm

World Trade Center Stockholm är en av Sveriges bästa arbets- och mötesplatser för dig i affärslivet. Vi har högklassiga lokaler mitt i city och erbjuder service med egen personal i allt från fastighetsservice till skräddarsydda konferens- och festarrangemang. Kommunikationsmässigt går det inte att hitta ett bättre läge. Flygbussar och Arlanda Express anländer i huset, även T-bana, fjärr- och pendeltåg nås via byggnaden.

www.wtc.se/