GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy World Trade Center Ballerup er et moderne Business Center centralt placeret i Ballerup

Om World Trade Center Ballerup

World Trade Center Ballerup World Trade Center Ballerup
World Trade Center Ballerup er et moderne Business Center på 17.000 m2 centralt placeret i Ballerup – i et af Danmarks største erhvervsområder, der med god infrastruktur og central beliggenhed tiltrækker store danske og internationale virksomheder.

Med sin placering 15 km. udenfor København Centrum, får du i Ballerup højt til himlen, masser af plads og fri adgang til grønne arealer. Du undgår den værste kø og myldretidstrafik og finder altid gratis parkering til bilen lige uden for døren. Og ankommer du med fly, tager det kun 25 minutter i bil fra Københavns Lufthavn.

Moderne Business Center med eksklusive faciliteter 
World Trade Center Ballerup har alle de faciliteter og services, der forventes af et moderne Business Center: Fleksible kontorlokaler, restaurant, møde-, udstillings- og konferencefaciliteter  samt en bemandet reception, der altid er klar til at hjælpe dig. World Trade Center Ballerup er certificeret af World Trade Centers Association, din garanti for at vi lever op til de højeste  standarder inden for,  faciliteter og services. 

World Trade Center Ballerup er meget mere end et flerbrugerhus
Som virksomhed i World Trade Center 
Ballerup bliver du en del af en eksklusiv gruppe med medlemmer over hele verden - du bliver en del af et internt og internationalt netværk, der kan hjælpe din virksomhed frem til nye markeder i og uden for Danmark. 
 

Komfort og service
Find dig til rette i et hus ud over det sædvanlige, hvor faciliteter, service og aktivitetsniveau tilsammen skaber optimale rammer for din virksomheds udvikling og vækst. Nyd din morgenmad, frokost eller forretningsmiddag i restauranten, eller gå en tur i fitnesscenteret, hvor du kan træne, så ofte du vil. Vores personale er til stede i dagtimerne og sørger for at skabe de bedste rammer for dig, din forretning og dine gæster.

Få karet dine behandlinger i frokostpausen
I WTC Healthcare Center, der er beliggende i WTC Ballerup, tilbydes en bred vifte af behandlinger, fx tandlæge, kiropraktor, fodterapi, stresscoach og massage – udført af professionelle  behandlere, terapeuter og specialister. Du behøver således nu ikke at bruge halve og hele fridage på at gå til behandling, da du kan få klaret dette i frokostpausen - eller på vej til eller fra  arbejde.

World Trade Center tankegangen: We Grow Trade
World Trade Centers Association er en uafhængig, verdensomspændende organisation, der arbejder aktivt for at øge samarbejde og handel globalt, regionalt og lokalt. Som virksomhed i et World Trade Center bliver du en del af et internationalt netværk, der med flere end 300 centre i mere end 100 lande, dækker det meste af verdenskortet. Med andre ord, kan du som virksomhed i World Trade Center Ballerup skyde genvej til nye markeder overalt i verden. 

Samarbejdspartnere 
WTC Ballerup etablerer løbende nye samarbejder med organisationer, foreninger, institutioner og virksomheder. Vi bestræber os hele tiden på at udvikle vores organisation til gavn for lejere i WTC Ballerup, for regionen og for den globale handel. Har du idéer til et samarbejde med os, hører vi meget gerne fra dig. 

Med World Trade Center har vi skabt et moderne Business Center til små og store virksomheder, der ønsker kontorer af høj international standard, adgang til eksklusive faciliteter og gode muligheder for at pleje og udvide businessnetværket - både i Danmark og i udlandet. Det hele til en langt lavere pris, end hvad et tilsvarende højprofileret kontor koster i København.

Se vores samarbejdspartnere
WTC samarbejde