GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Hvad siger kunderne om WTC Ballerup Konference Center

Tilfredse kunder er de bedste ambassadører.

Hør kunderne fortælle, hvorfor de har valgt WTC Ballerup Konference Center som deres foretrukne mødested

WTC Ballerup Konference Center er en del af WTC Ballerup - et innovativt flerbrugerhus der rummer et Konference Center, Kontorhotel og et Healthcare Center. Du møder således både andre mødedeltagere og virksomheder, der har valgt at drive deres forretning fra WTC Ballerup. Mød udvalgte kunder og hør dem fortælle, hvorfor de har valgt WTC Ballerup Konference Center som deres foretrukne mødested.

"I har styr på det"

"Tak for en helt igennem god planlagt og eksekveret dag. I har styr på det." Director Lars Barenkopf, Customer Experience, ATEA.


"Jeg vil til enhver tid anbefale WTC Ballerup Konference Center i mit netværk"

"Man bliver mødt med et smil i receptionen, de praktiske ting om dagens agenda tjekkes af, og så snart man begynder at gøre klar til undervisning, kommer der en teknisk servicemedarbejder og spørger, om alt er som det skal være. Hele dagens forplejning er perfekt, undervisningslokalet som jeg anvender, er dejlig rummeligt og fællesarealerne er perfekte til gruppedrøftelser. Blandingen af konference faciliteter og kontorer er genial! Der er en passende aktivitet, hvilket giver et helhedsindtryk af ”liv” i ejendommen. Jeg vil til enhver tid anbefale WTC Ballerup Konference Center i mit netværk.Udviklingskonsulent - PUF-, MED- og Arbejdsmiljøunderviser Jørgen Enevoldsen.

 

"STEDET LEVER TIL FULDE OP TIL VORES FORVENTNINGER"

”WTC Ballerup Konference Center lever til fulde op til at skabe gode rammer for vores arrangementer. Det starter allerede med placeringen, parkeringsfaciliteterne, indgangspartiet, det centrale loungeområde i forbindelse med pauser og ligeså vigtigt: den personlige betjening - som arrangør, eller når kunden møder op. Jeg vil således gerne anbefale WTC Ballerup Konference Center til dig, som skal holde et professionelt arrangement." Foredragsholder og underviser Søren Lindhardt, Lindhardt A/S.

 

"vi faldt for stedet med det samme"

"Vi blev anbefalet WTC Ballerup af nogle der allerede boede i huset - og vi faldt for stedet med det samme. Som Kursusvirksomhed er det vigtigt, at specielt kursusfaciliteterne er moderne og med nyeste udstyr - parametre som WTC Ballerup Konference Center fuldt ud lever op til. Servicen og beliggenheden er i top og vores kursister kan parkere gratis. Personalet er stabilt og udpræget servicemindet og huset summer af aktivitet. WTC Ballerup Konference Center har tårnhøje ambitioner og det kommer alle til gode." Adm. direktør Britt Vangsgaard, Kursus-Kompaniet."WTC Ballerup konference center leverer"

Vi hjælper dig med at blive dygtigere til markedsføring på internettet, så du fastholder dine eksisterende kunder. I den forbindelse holder vi 6 årlige frokostmøder med nøglepartnere,. Vi tror på, at relationer styrkes online og i gode fysiske rammer, og her har WTC til fulde leveret rammerne for vores møder." Direktør Rasmus Hoff Müller, Onmondo A/S.